HUSSE Kattenbrokken

husse logo
images

Vanaf 1 januari 2024 is Trimsalon De Kattenvriendin een fijne samenwerking aangegaan met HUSSE diervoeding. Niet uit commercieel oogpunt maar omdat onze eigen katten dit voer ook krijgen, door onze eigen ervaringen (een oudere kat met overgewicht en diabetes en en een aantal katten met een zeer gevoelige spijsvertering) met HUSSE kunnen wij 100% achter HUSSE Kattenvoer staan. Ook de klantenservice (moet even genoemd worden) is werkelijk zeer correct en klantvriendelijk.

HUSSE Kattenbrokken

HUSSE maakt topkwaliteit kattenbrokken deze zijn met zorg door een team van dierenartsen en voedingsdeskundigen samengesteld om in de behoefte van uw kat te voorzien. Naast onze basisvoedingen biedt HUSSE u een ruim assortiment speciaal voedingen waaruit u naast leeftijd en energiebehoefte voor zeer uiteenlopende behoeften zoals gewichtsbeheersing en gevoelig spijsvertering een passende keuze kunt maken. HUSSE 100% natuurlijke kattenbrokken zijn verrijkt met de juiste vitaminen en mineralen die vitaal zijn voor de gezondheid van o.a. de ogen en het hart en zijn daarnaast erg goed voor het gebit van uw kat, en helpen mee in het voorkomen van tandsteen.

nor

Vanaf vandaag is HUSSE Kattenvoer verkrijgbaar in de trimsalon, momenteel verkrijgbaar in de trimsalon 2 kg zakken kattenbrokken (op aanvraag zijn ook de 7kg zakken bij mij verkrijgbaar) zoals onder andere:

  • Opus Lynx – Deze glutenvrije formule op basis van 60% verse kip en aardappel is speciaal ontwikkeld voor katten met allergieën en een gevoelige spijsvertering. Met een laag percentage koolhydraten is deze voeding uitermate goed geschikt voor katten met een snelle stofwisseling.
  • Digest – Speciale hypoallergene voeding op basis van Lam en Rijst voor katten met een gevoelige spijsvertering. De zorgvuldig samengestelde formule kan helpen bij allergieën en/of intoleranties en verbetert de conditie van de vacht en huid.
  • Light – Speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing bij minder actieve katten en katten op leeftijd. De optimale balans van ingrediënten ondersteunt de hartfunctie, bevordert de weerstand en zorgt dat uw kat gezond en in vorm blijft.

Heb ik je ook al enthousiast gemaakt? Maar wil je niet meteen een 2kg zak kopen maar eerst eens kijken of jou fijnproever deze brok lekker vind? Dan krijg je van mij een proefpakket mee om uit te proberen.

husse kattenvoer trimsalon de kattenvriendin

Ook verkrijgbaar bij mij in de salon

Blikjes: Makreel in gelei en kip in Gelei (mooi vlees je ziet de mootjes makreel gewoon zitten)

  • Gourmet kuipjes (zachte paté): Vis en Wild
  • Een pakketje met 4 zakjes in verschillende smaken
  • Snacks: – Kycklingfile – ovengebakken kipfilet stukjes en Misse met cranberry (glutenvrij) voor ondersteuning van de urinewegen – o.a. zeer geschikt voor katten met blaasgruis

Meer over HUSSE: Husse staat voor KWALITEIT, SERVICE en KENNIS.

husse top kwaliteit diervoeding uit zweden

Husse werd opgericht in Zweden in 1987. Husse verkoopt nu een breed assortiment van hoogwaardige honden- en kattenvoer, kattenbakvulling en diverse accessoires in bijna 50 landen wereldwijd!

Husse honden- en kattenvoer zijn gemaakt van super premium en premium kwaliteit ingrediënten en worden geproduceerd in de beste fabrieken door zeer professionele mensen en de modernste apparatuur.

Een garantie voor de kwaliteit van de producten en het productieproces is het aantal trouwe en tevreden klanten. Husse heeft deze over de hele wereld. Bezoek de HUSSE webshop om inzicht te krijgen in ingrediënten, supplementen, energetische waarde en verteerbaarheid. https://www.husse.nl/kat

Reacties zijn gesloten.