Hoe werk ik

Uw kat zal bij mij in goede handen zijn.

Ik trim kat en vacht vriendelijk, dit houd in dat ik de tijd neem om de kat van zijn vachtproblemen af te helpen en vacht besparend werk.

Omdat geen kat hetzelfde is en ik de trimbehandeling voor de kat zo ontspannen mogelijk wil laten verlopen, plan ik voor ieder kat ruim de tijd in.

De ene kat geniet zichtbaar van een trimbehandeling maar soms kan het ook kan zijn dat een trimbehandeling wat langer duurt omdat de kat het misschien te spannend vind en een pauze nodig heeft.

In sommige gevallen kan het zelfs zijn dat we de trimbehandeling in twee keer moeten doen en dat je op korte termijn nog eens terug moet komen (hier worden geen extra kosten voor berekend).

Heel soms komt het voor dat een kat zo gestrest of agressief is dat er bij de Dierenarts onder een roesje getrimd moet worden, maar meestal kunnen we dit voorkomen. 

Ik gebruik geen dwang of dwangmiddelen.

Ook werk ik met vacht besparende gereedschappen waarmee ik de huid en haren niet beschadig.

Wanneer de vacht van de kat op bepaalde plekken ernstig vervilt is zit er niks anders op dan deze vervilting weg te moeten scheren, ook in dit geval werk ik vacht besparend en zal ik alleen de delen scheren waar dat nodig is.

Vervilting van de vacht doet vreselijk zeer bij de kat en onder de vervilting kan het gaan broeien waardoor er huidproblemen en wonden kunnen ontstaan.

Als u met uw kat in de trimsalon komt, lopen we eerste samen het Kat en Klant gegevens formulier door, mochten er nog vragen en/ of opmerkingen van uw kant of van mij zijn dan kunnen we deze even doorspreken.

Vervolgens zal ik de vacht van uw kat  beoordelen en samen met u overleggen wat het behandelplan zal zijn.

Goed om te weten: Mijn kattentrimsalon ligt in Drenthe tegen de grens provincie Groningen aan, u kunt daarom ook goed bij mij terecht als u uit de provincie Groningen komt.

Reacties zijn gesloten.