Verzenden en Retourneren

Verzenden Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad tenzij bij het artikel vermeld. De meeste artikelen in de webshop worden binnen 24 uur en anderzijds binnen 48 uur verzonden in een brievenbus-pakket met track en tracè code door DHL. Uw ontvangt een mail van DHL met uw bestelnummer en het bijbehorende zendingsnummer waarmee u het pakket kunt volgen. Kleinere lichte artikelen worden verzonden door middel van brievenbus-post zonder track en tracè door Post.nl.

  • Nederland Brievenbus-post kleine artikelen € 1.99
  • Nederland Brievenbus-pakje € 4,95

België (Brievenbus)-pakje via Post.NL € 9,50

Retourneren Wilt u een artikel retourneren, dat kan; stuur een email naar andrea@trimsalondekattenvriendin.nl met daarin uw bestelbevestiging en welke artikelen wilt retourneren. Graag horen we de reden van uw retour aanvraag, dit in verband met de verbetering van onze services en/of producten.

Artikelen dienen ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking naar ons terug gestuurd worden. Geopende of gebruikte artikelen kunnen wij uit hygiëne oogpunt niet retour nemen.

De kosten van retourzending zijn voor u zelf. Zodra wij de artikel(en) terug hebben ontvangen, zullen wij deze verwerken in de administratie. Wij streven ernaar om het resterende bedrag binnen 5 dagen naar u rekening terug te boeken.

Reacties zijn gesloten.